ALGEMENE VOORWAARDEN

Verzending

Je bestelling wordt door ons vezonden via PostNL. Reguliere verzendkosten zijn € 2,25. Je bestelling wordt dan verzonden als brievenbuspost zonder track & trace. Je bestelling wordt verzonden in een envelop met bubbeltjesplastic. Dit zorgt ervoor dat de sieraden niet beschadigen tijdens het verzenden. Wij berekenen geen verzendkosten boven €40 binnen Nederland. Bestellingen worden nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna door ons in behandeling genomen. Bestellingen die op vrijdag na 15:00 uur worden geplaatst, nemen wij de daarop volgende maandag in behandeling. RIVKAH is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen poststukken. 

Garantie

Wij geven 2 maanden garantie op onze sieraden, gerekend vanaf de verzenddatum. Wij geven geen garantie op: 

– natuurlijke slijtage
– vlekken veroorzaakt door parfum
– beschadiging van materialen door contact met (regen)water
– klachten die zijn ontstaan door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden

Alle sieraden zijn handgemaakt en worden onder andere gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor kunnen de geleverde materialen soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Retourneren

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit niet zo zijn dan is het retourneren van sieraden mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Een retourzending dient vooraf per mail aan rebecca@rivkah.nl te worden aangekondigd onder vermelding van de reden voor retournering. Zodra wij het product hebben ontvangen, maken wij het totaalbedrag binnen 5 werkdagen aan je over. Sieraden dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te worden retour gezonden. Verzendkosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant. Producten die worden gemaakt op bestelling kunnen niet worden geretourneerd.    

Je kunt een product na aanmelding per mail terug sturen naar:

RIVKAH
Weissenbruchstraat 21
6813 KJ Arnhem  

Doe dit onder vermelding van ordernummer, volledige naam en rekeningnummer.

Prijzen

Alle prijzen zoals vermeld op de website zijn in euro’s (€) inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betalingsmogelijkheden

iDEAL
Credit Card
Bancontact (België)
Handmatige overboeking

Aansprakelijkheid

RIVKAH is nimmer aansprakelijk voor eventuele materiële of immateriële schade die is ontstaan door het dragen of gebruiken van een door RIVKAH geleverd artikel.

Privacy

De door jou bij de bestelling  verstrekte gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om contact op je nemen over je bestelling. Gegevens worden niet gebruikt voor promotionele doeleinden of verstrekt aan derden.

Vestiging

RIVKAH is gevestigd op Weissenbruchstraat 21 6813KJ Arnhem.

KvK nummer 70298947
BTW nummer 137228028B01